Over mij

Mijn foto
Columnist Dagblad van het Noorden. Schrijver. Mailen kan op: rosa@rosatimmer.nl

zaterdag 6 juni 2009

Tv Noord


Het was hartstikke gezellig bij Janine op de bank in Groningen Vandaag. Voor iedereen die het gemist heeft: http://www.rtvnoord.nl/streaming/streamingtv2.asp?cid=wmp&pid=Noord&progid=tvod&gidsid=2031E8B7F494E40CC12575B5001F5C15&file=090605_GVAchtergrondREC.asf

Ik zit op ongeveer 9:30, als je wilt kun je eerst naar het boeiende relaas van Eppo luisteren, maar dat hoeft dus niet.

Anton Scheepstra van Uitgeverij Passage en ik zijn nu bezig met de tekst voor de folder, het is een spannende tijd!

2 opmerkingen:

 1. Hey Rosa,

  eerst en vooral proficiat met je eerste kindje en natuurlijk ook met het leuke interview :) Ik kan geloven dat het spannende tijden voor je zijn, ook al is het dan weer volop tentamenstressen de laatste tijd. Ik mag me al eens graag verkneukelen om je stukjes in de UK (toen ik hier pas kwam studeren dacht ik toch echt wel dat de Groningenaren hem liefkozend ukje zouden noemen, maar zo ben ik nog niemand tegengekomen :P). Eerlijk gezegd vind ik ze meestal de leukste dingen die erin staan, naast artikels over de nieuwe architecturale bijbouwsels van de campus of vage analyses van ons aller SOGgedrag :) Maar enfin, vooral het artikel waarin je een wervingsfeest van de verschillende studentenverenigingen versloeg vond ik erg amusant en gewaagd. Ook je schrijfsels over liefdesverdriet zijn erg herkenbaar. Zeker nu ik zelf niet meer samen ben met het meisje dat eerst meer dan 5 jaar een deel van mijn leven was.

  Maar blijf dus vooral schrijven! En je best doen bij taalwetenschap uiteraard (ken je Marloes Robijn en Emma Temmink?).

  Veel groetjes vanuit Scandinavistiek,

  Pieter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Pieter!

  Ik zie je reactie nu pas (ik moet beter opletten) maar wat leuk! Dankje voor de complimenten.

  Liefdesverdriet, wat een onderschat fenomeen is het toch! Er is nu ook een kliniek voor mensen met liefdesverdriet geopend. Logisch als uit onderzoek blijkt dat de symptomen van liefdesverdriet erg overeen komen met die van een post-traumatischestressstoornis. Hoelang is het nu voor jou geleden? En hoe gaat dat nu?

  Ik ken Marloes en Emma niet, maar ik heb wel mijn P gehaald en het tweede jaar nagenoeg afgesloten. Eindelijk tijd om de wetenschapper in mij vrij te laten, weer eens wat anders. Hoeveelste jaars ben jij?

  Hartstikke leuk dat je een berichtje hebt gepost en ik hoop dat je me volgend jaar blijft lezen.

  Groetjes! Rosa

  BeantwoordenVerwijderen