Over mij

Mijn foto
Columnist Dagblad van het Noorden. Schrijver. Mailen kan op: rosa@rosatimmer.nl

woensdag 27 januari 2010


Dacht even dat ik bijna door de optredens heen was, maar gelukkig, de bookers wisten me ook voor februari te vinden. Maar eerst dit!


Het NPS-programma Kunststof maakt een tv-documentaire over het literaire leven in Groningen. Daarvoor is Uitgeverij Passage gevraagd komende dinsdag een speciale editie van Letters met Spetters te organiseren. We hopen dat er veel publiek komt kijken, dan komt Groningen positief in beeld!


Dinsdag 2 februari, 20.30 uur, Erlenmeyerzaal van Het Paleis:

Letters met Spetters

korte, sprankelende optredens van
Rosa Timmer, Anneke Claus & Bill Mensema

en natuurlijk de quiz waarmee boeken te winnen zijnde entree is gratis, de opnames duren ongeveer 40 minuten zegt het voort!


Gratis boeken gratis gratis gratis en naar mooie meiden kijken! Ik zou erbij zijn als ik jou was!

3 opmerkingen: