Over mij

Mijn foto
Columnist Dagblad van het Noorden. Schrijver. Mailen kan op: rosa@rosatimmer.nl

dinsdag 25 augustus 2009

Beyoncé of Martin Drent?


"Wat gaat er eigenlijk gebeuren tijdens jouw boekpresentatie?", vroeg D. me. Tja, tot nu toe heb ik alleen nog durven fantaseren over een leuk jurkje en wat leuke gasten. Maar mijn vriendinnen komen meteen met de wildste plannen voor in november. "Martin Drent", "Nee, Simon Kuipers!" "Martin Drent, zou hij in de literaire wereld indruk maken?", D. vroeg het zich hardop af.

Martin Drent en ik hebben een warme band, zo eens in het jaar, hem zou ik misschien nog eens lief aan kunnen kijken. Maar ja, een voetballer, staat dat wel leuk bij mijn roze jurkje?

"Een band!", zei R. daarna. Een band. Vroeger was ik nog weleens groupie van een Gronings bandje omdat mijn vriendje daarin zat maar misschien moet ik toch groter gaan denken. Beyoncé? Iemand bezwaar?

Ach Uitgeverij Passage heeft het vast voor me over. Tips voor een iets goedkopere oplossing? Zet ze hieronder. Zo niet, dan wil ik Beyoncé. Het is immers mijn feestje!

4 opmerkingen:

  1. Byoncé is wel mooi vrouw van het jaar. Waarom verder kijken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat enorm hip trouwens dat je via openID een reactie kunt plaatsen. Ik heb gewoon mijn hyves-adres ingetikt. Hoelaat komt de nieuwe UK eigenlijk online?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet deze week! Pas volgende week weer schatje!

    BeantwoordenVerwijderen