Over mij

Mijn foto
Columnist Dagblad van het Noorden. Schrijver. Mailen kan op: rosa@rosatimmer.nl

zondag 24 oktober 2010

Paastakken


“Vaginisme dat is toch met mensen die geen melk drinken en geen leren schoenen dragen?” Dit is Mandy en deze column gaat over seks.


Mandy is een van de naïefste vriendinnen die ik heb. Ze denkt dat als een jongen besneden is, zijn eikel met een schaar is afgeknipt. Toch is ze niet braaf. Sterker, ze doet vaak dingen waarvan ze naam niet kent. Pijpen met een ijsklontje bijvoorbeeld. Dat ging goed tot ze besloot hem te deep throaten en er bijna in stikte. Prachtig, vooral dat ze het daarna uitgebreid en zonder gêne vertelt. “En toen deed ik ughughugh!”


Trouwens, ze kan niet altijd wachten tot ze klaar is. Dan sms’t ze: “Ik ben hem nu aan het berijden en zijn piemel ziet eruit als een champignon!” Speciaal voor dit soort live-verslagen heeft ze nu een touch screen-telefoon “dan hoort hij de klikjes niet”.Ik leer veel van haar. Zo weet ik dat ik nooit de Durex playcondoom met ribbels moet gebruiken. “Je kunt net zo goed schuurpapier naar binnen doen en langs alle randjes gaan.” Duidelijk.


Misschien heeft ze die rare ideeën omdat ze een vreemd lichaamsbeeld heeft. Zo noemt ze haar eierstokken paasstakken. Haar uitleg: “Het zijn toch stokken met eieren!” Ze durft zichzelf niet te vingeren omdat ze vindt dat ze kinderhandjes heeft. “Dan voel ik me een pedofiel.”Ook is ze ervan overtuigd dat ze in haar vagina een T-splitsing heeft en dat ze daarom geen tampon in kan brengen. Ze beweert dat haar baarmoeder twintig centimeter diep zit.”Dat is ver hoor”, zei een andere vriendin. Mandy: “Maar ik ben ook een heel diepzinnig meisje.” Diepzinnig of niet, lollig is het wel.


Eerlijk: ik wou dat ik zo naar de wereld keek. Ik pleit voor minder seksuele voorlichting, het is veel leuker om zelf alles te ontdekken zoals Mandy. Maar nog even voor de mensen die het stiekem ook niet wisten: vaginisme is het onbewust aanspannen van de bekkenbodemspieren waardoor gemeenschap niet mogelijk is.

2 opmerkingen:

  1. Hahahaha, prachtfiguur, die Mandy. Zie haar al zitten op die champignon met de telefoon in de hand om een berichtje te versturen. Zou die jongen dat nou echt niet door hebben? Maar misschien is hij wel druk bezig niet te verdwalen in al die splitsingen in haar vagina.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahhahahahah! Dat lijkt me idd wel een behoorlijke afleiding #t-splitsing

    BeantwoordenVerwijderen