Over mij

Mijn foto
Columnist Dagblad van het Noorden. Schrijver. Mailen kan op: rosa@rosatimmer.nl

donderdag 11 november 2010

Kinderhaat


Misschien verklaar ik mezelf hierbij tot monster, maar ik hou niet van kinderen. Het meest haat ik de kinderen van vier tot zestien. De tijd waarin ze veel lullen, maar niks zeggen. Op zich heb ik niks tegen de zwijgende varianten, maar sinds ik de hamster van een vriendinnetje dertien treden van de zoldertrap heb laten vallen waarna hij met een korte piep zijn entree maakte tot de eeuwige jachtvelden, wil ik ook geen baby’s meer vasthouden.

Helaas zijn kinderen net katten, ze komen juist bij de mensen die een hekel aan ze hebben. Naast de vlooienbaal van de buren cirkelen nu dus ook allerhande zuigelingen rond mijn huis.
Mijn nieuwste ergernis is dat ze mijn hekje beklimmen, berijden en onderkwijlen. En maar janken als ze eraf vallen. Als bonus kijkt de aangesnelde moeder mij woedend aan, alsof ik alle kapotte knietjes persoonlijk van een kus had moeten voorzien.

Kinderen haten mij ook, merkte ik tijdens het deurtje bellen. Ik deed de deur open en wachtte even, ik weet van vroeger dat op je hurken achter een auto zitten niet iets is dat je eeuwig volhoudt. Het nietsvermoedende jongetje kwam weer aanlopen, op naar de volgende bel. Op een paar meter afstand zei ik: “Hallo.” Doodnormaal. Maar hij verstijfde en zijn ogen werden zo groot als schoteltjes. Daarna liep hij gillend weg. Ik ben kennelijk afschrikwekkend.

Sint Maarten leek me een mooi moment voor een staakt-het-vuren. Het begon goed, ik had snoep in huis en iedereen keeg van mij twee (!) lolly’s of koetjesrepen. Niet bepaald een juffrouw Kikkerbil dus. Het ging mis toen een kind plots mijn huis inbanjerde. Bang dat het zou stuiten op mijn rondslingerende vibrator verzocht ik de peuter weer naar mama te gaan. Alleen had ik dat misschien ietsje anders moeten zeggen: “Dat zou ik niet doen hoor, ik verkoop je nieren als je hier naar binnen loopt.”

Ik verwacht geen kinderen meer op mijn hekje.

34 opmerkingen:

 1. hmmm kinderen vergelijken met katten... tja een kat wil niet nat worden... dus gaat vandaag niet naar buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kinderen zijn net scheten. Die van jezelf zijn nog net te verdragen. En soms zelfs die niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik haat alle kinderen, wat een irrationaliteit, ik haat ook moeders met kinderen, die die keuze gemaakt hebben. Ik moet kotsen van zwangere vrouwen, dit is al eens voorgekomen. Toen mijn zus zwanger was heb ik alle contact verbroken terwijl we eerst een hele goede band hadden. Ik weet dat ze financieel (inmiddels met twee kinderen) volledig aan de grond zitten, en terwijl ik 45.000 euro per jaar evrdien krijgen ze geen cent. Wie zich brand moet op de blaren zitten. Over het algemeen vind ik vrouwen helemaal overbodig aan het worden, waarom een relatie als rijkdom het hoogst haalbaar is? ik ben nu 26 en verwacht dit jaar een bonus van ongeveer 10.000 euro, dat komt omdat ik geen kinderen heb. Kinderen zijn een blok aan je been, ze laten je zinken en beperken je in elke mogelijke vorm van maatschappelijke vooruitgang. Wat die je op het schoolplein van een basisschool om 1515h als je dan nog de laatste credit default swaps enkele honderden euro's kan pakken? Kinderen zijn kut.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vindt kinderen en vooral meisjes een ernstige vorm van een enge ziekte het zijn vieze ratten bah als ik eraan denk moet ik kotsen

   Verwijderen
  2. Ik haat kinderen zo erg, dat ik boos en agressief word als iemand mij alleen al een kind NOEMT.

   Verwijderen
 4. Bedankt Poenschepper, dit jaar heb ik ook een grote bonus mogen ontvangen omdat ik geen kinderen heb. Toekomstige ouders nemen immers alleen maar kinderen om hun mislukte carriere te verdoezelen, de poupers. Kinderen krijgen betekent dat mama zich als een varken kleed en dat papa ook leuk mee moet doen terwijl hij liever met zijn vrienden in de kroeg zit. Wanneer de jonge ouders zien dat hun leven geen inhoud meer heeft, beginnen de ruzies. Ze zijn van de roze wolk gevallen, maar blijven toch bij elkaar voor het 'kind'. En voor buitenstaanders ook omdat ze goed met elkaar kunnen praten. Als ik wil praten ga ik godverdomme wel naar een hoer, die luistert tenminste alleen maar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee, wat een heerlijke meningen hier! Meer meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vrouw, nooit kinderen gewild. Dat wist ik al sinds mijn 6de, zoals elk ander meisje droomt over haar sprookjesprins, met bijbehorende schimmel en natuurlijk minimaal 2 koters! Ze zijn alleen leuk als ze 16 of ouder worden, wat ik geen enkel kind toewens :-). Zwangere vrouwen en moeders zaniken alleen nog over kids, die in hun ogen nooit iets verkeerds doen.., behalve alleen thuis waar ze er zelf gek van worden... . 'Ik moet gewoon kinderen hebben' hoor je vaak, maar roepen en beseffen dat dit een enorme inspanning qua opvoeding (huh? Wasda?) Met zich meebrengt ho maar! Domme dozen worden het. Er heeft zich, nadat ik 1 klerejong netjes en vriendelijk had verzocht mijn volle kliko, die hij die dag had omgegooid, weer te komen rechtzetten, werkelijk een schare aan mede-kutkinderen rond mijn huis verzamelt die al het mogelijke doen t bloed onder mijn nagels vandaan te halen. Glas stukgooien, kloppen op de deur, brandde stoken, en letterlijk alle ouders en andere volwassenen lopen er stomweg voorbij!? Ik pleit voor kindervrije buurten, en voor mijn recht kinderen te mogen martelen, punt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naarmate ik ouder wordt, krijg ik een steeds grotere hekel aan kinderen. Mijn beide oma's waren (kleine kinderen-)haters en ik denk dat dat gewoon in de genen zit.

  Desalniettemin zit ik opgescheept met twee stiefkinderen en ik kan niet wachten tot ze het huis uit zijn of dat papa ze in ieder geval niet meer achterna hoeft te rennen voor iedere scheet. Helaas smeert papa nog steeds de boterhammen voor ze, alhoewel ze groep 4 gepasseerd zijn, belachelijk.

  Ik heb de energie nodig om zelf te overleven en ik ga dan ook zeker niet achter de eeuwig pratende, eeuwig ruziemakende, eeuwig aandachtzoekende kinderen aanlopen.

  Het gekke is, ik zou het niet anders doen als ik toen had geweten over het hebben van stiefkinderen wat ik nu weet. Ik zou nog steeds kiezen voor deze man, zijn liefde en zijn aanhangsels.

  Nog een jaar of 5, dan kunnen ze gewoon zelf hun gang gaan, hun eigen rotzooi opruimen en dan ben ik vrij. Hoop ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waarom geen wijken bouwen waar je alle voorplanters laat wonen, en wijken voor het volk zonder kinderen. Lekker rustig, geen opgroeiende mongolen die de hele dag lopen te schreeuwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kinderen zijn zo kut. Al schreeuwend en jengelend gaan ze door het leven. En dan al die kinder vrienden met "later denk je wel anders. " Nou mooi dus niet hè. Ik ga lekker carrière maken, wereldreizen en dan teruggetrokken leven met een bups honden, katten en andere dieren. En vertel me dan nog maar is wat een verreiking kinderen wel niet zijn, wat een lachertje. Het erge is is dat mijn moeder omaatje loopt te spelen over ander mans kinderen en dan haar vrienden met aanhangsels nou net thee komen drinken als ik er ook ben, gadverdamme. Mijn studentenhuis is nog dicht bij een kdv en basisschool ook, nog meer gadverdamme. Dat gekrijs in de pauzes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik krijg het schijt van mijn stiefzoon van 6. niemand zegt de realiteit, enkel maar dat het zo een mooi manneke is, een lief ventje, zo heb je er geen twee, ... enkel maar lof. Maar wat niemand schijnt te zien is dat hij verdikke geen seconde zwijgt, tot vervelends toe steeds dezelfde vragen blijft herhalen, zo lomp is als een achterdeur, een extreme sloddervos, de mensen manipuleert met zijn ooooh zo mooi blauwe oogjes. .. en ik die al mijn tijd steekt in zijn schoolwerk terwijl zijn moeder er niets eens naar omziet, ik krijg nooit eens een compliment of bedanking, laat staan enige waardering. soms hou ik van da ventje, als ik alleen ben ermee. maar als er daar iemand anders bij dan moet meneertje alle aandacht hebben en verliest hij zijn manieren. tot overmaat van ramp zal ik binnen 6 maanden dan ook de enige zijn van de vriendenkring die geen kind heeft, er is weer iemand zwanger. oh god, het ging nu al steeds over kinderen, wat zal het nu niet zijn????
  kinderen in de wijk... voor mij geen probleem zolang ze me niet zitten aan te gapen, lawaai te maken voor heel het dorp en de gewassen niet vernielen... sommigen gooien hun kinderen op straat omdat ze er zelf zen hekel aan hebben, is het dan zo verwonderlijk dat een ander dat ook heeft?? op het werk, in de vriendenkring, in de familie, overal kinderen kinderen kinderen.... wel ik heb het gehad. ik ben halverwege de twintig... ik denk dat ik mijn baarmoeder preventief laat weghalen, dan is de kans op een ongelukje onbestaand... moest ik zwanger zijn ik doe mezelf een ongeluk... er zijn al genoeg van die kleine jankende etterbakjes die iedereen manipuleren mer hun blauwe oogjes en lange wimpers

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mensen die hier reageren zijn verzuurd omdat ze geen kinderen hebben! Kinderloze mensen weten niet hoeveel liefde een kind geeft. Echt zielige gefrustreerde reacties hier! Mensen zullen jullie recht in jullie gezicht uitlachen als jullie dit hardop zouden zeggen. Je verlekkeren op het haatspuwen op kleintjes. Zielig wereldje leven jullie in! Afzender: Blije moeder van een hele lieve peuter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nou ik heb een dochter van 26 die liegt bedriegt en steelt van mijn en andere mensen omdat ze geen handen meer heeft ze mag van mijn rotten in de hel

   Verwijderen
  2. bwaaaahahahahaha... gutteguttegut... het plant zich voort (poeh, alsof we nog meer van dat lelijke k*t dna uit moeten poepen, de wereld is natuurlijk nog niet overbevolkt), en op een gegeven moment dat het geconfronteerd wordt met de waarheid gaat het sputteren. Jaloers zeker? Jaloers op het feit dat wij kindervrijen alle tijd voor onszelf hebben, al ons geld voor onszelf, dat wij onze heerlijke nachtrust niet verstoord krijgen, dat onze huisjes netjes opgeruimd zijn en blijven, dat wij geen oppas hoeven regelen als we een avondje weg willen... *grinnik* laat me toch niet lachen

   Verwijderen
  3. En ja hoor, dit zeg ik gerust ook hardop... waarop ik fijn op mn smoel gemept wordt, maar dat heb ik er graag voor over. Bewijst voor mij maar weer eens eens te meer dat die broedkippen van tegenwoordig die gescheurde kapotjes niet eens een behoorlijke opvoeding kunnen geven.

   Verwijderen
  4. Hoe kun je van een baby een kat maken?

   Bevries hem eerst helemaal en haal hem vervolgens over een zaagmachine. Meeeooooww.

   Verwijderen
 12. Hey Nancy Bos: u bent een kutwijf! Blijf af van onze blog! IK HAAT MENSEN ZOALS U EN HUN DOMME KINDEREN

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ZO IS DAT! Houd je hele lieve walgelijke peuter vooral bij jeZELF!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en vooral die luier volproppen met beton en in de zee pleuren die hap

   Verwijderen
 14. Wat ben ik blij dat ik gelijk gestemden heb gevonden.

  Zielig? Wij?

  Zielig is diegene die niet genoeg aan zichzelf heeft om het geluk te ervaren. Zielig is diegene die zijn leven lijdt volgens bestaande regels; (lees) huisje boompje beestje en koters. Zielig is het moeten van dingen omdat iedereen dat doet. Omdat het zo hoort.

  LEEF in HEMELSNAAM! Je kinderjaren verstrijken met verplichtingen op school. Op je twintigste met nog meer school, tentamens, examens. Heb je eindelijk je diploma kun je gaan zwoegen voor een eerste rotbaan. Eind twintig heb je je leven en zaakjes eindelijk in orde, moet je zonodig je leven vermoeilijken door kinderen te krijgen. Daar gaat je leven!

  Zeg maar gedag, zwaai het maar uit want die zie je voor onbepaalde tijd niet meer terug.

  Waag het niet een ander te veroordelen op basis van haar keuzes. JIJ kiest voor kinderen, WIJ niet en het is ons beiden goed recht!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, ik dacht dat ik niet tegen kinderen kon, maar hier is het nog een graadje erger. Och ik respecteer ook iedereen, met of zonder kinderen, maar ik word ook inderdaad af en toe erg moe van hoe kinderen toch veel dingen domineren. Ga eens lekker op je gemak op zondag in het bos wandelen? Krijsende kutkoters. Ga naar een feestje met vrienden? Iedereen heeft het over zijn kids en de meesten moeten om 2300 uur al naar huis. Iets met vrienden organiseren gaat niet meer want iedereen heeft wel iets met de kids te doen en dan wordt je ook nog uitgenodigd voor verjaardagen en communiefeestjes op momenten dat een normaal mens eigenlijk hoort te werken of lekker van zijn luie zondagmiddag hoort te genieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ikzelf heb een verschrikkelijke hekel aan kleine kinderen, vanaf baby tot ongeveer aan een jaar of 14, 15.
  Dan zijn het pubers en lopen ze tenminste niet meer achterlijk te janken, te gillen, te schreeuwen, te krijsen en voor je poten of zelfs tegen je poten aan zonder dat ze uitkijken.
  Want dat doen die kutkinderen!
  ze lopen ALTIJD in de weg, en dat godverdomde eeuwige gegil, gejengel, gejank, geschreeuw en gekrijs, gewoon ronduit verschrikkelijk!
  Ik heb me ook heerlijk laten steriliseren, juist om die reden.
  En ik zeg soms tegen mensen: Wil je je leven verpesten? neem dan een kind!
  Want je leven verpesten, dat kunnen die kutkinderen maar al te goed!
  Je hebt alleen maar last van kleine kinderen. Zo ervaar ik het tenminste.
  Ik ben by the way blij om te lezen dat ik niet de enige vrouw ben die kleine kinderen haat.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een sneue zure appels hier. Bad vibes..bad energy! Kinderen zijn als spiegels...dat is jullie probleem! Bang om in die spiegel te kijken. Brrrrr enge lui hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heerlijk om te lezen dat ik niet de enige ben die zich kapot ergert aan kleine schreeuwende kutkoters.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik sluit mij hier helemaaaal bij aan(7 augustus),ik heb een spuughekel aan kinderen, ik heb een behoorlijk grote familie in totaal 5 neven/nichten met allemaal 2 of meer kinderen(totaal 15 kutkoters)...ik erger mij kapot als ik op familieweekend ben.Het is net een kindercreche.Zegt een collega van mij vorige week, je bent zelf ook een kind geweest, zeg ik klopt maar daar heb ik toch niet voor gekozen...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Briljante reacties hier. Lach me dood. Kinderen verzieken je leven en zijn kut. Zonder kun je altijd uit eten, weg wanneer je wil! Alle rust tijd en geld voir jezelf. Kopen wat je wil. Lekker dure vakanties nemen. Gezinnen zijn jaloers en hebben vaak spijt van hun kinderkeuzes.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het ergste is wat er uit groeit...ik zou nooit een dochter willen...ik haat wijven omdat ik mijn leven lang door deze afgri kwelwezens gepest bent

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een zoontje vind ik wel lief en schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Niet alle kinderen zijn slecht...volwassenen en vooral wijven zijn slecht..dan bedoel ik Haagse tokkies...kinderen kunnen er niets aan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik heb een spuughekel aan tokkie wijven die het bloed o der je nagels vandaan halen en de kinderen fout opvoeden...de kinderen kunnen er niets aan doen...ze hebben er niet om gevraagd om geboren te worden

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Kinderen moeten het ontgelden voor deze gifhoeren...

  BeantwoordenVerwijderen