Over mij

Mijn foto
Columnist Dagblad van het Noorden. Schrijver. Mailen kan op: rosa@rosatimmer.nl

maandag 25 oktober 2010

#echtejan


“Heb jij weleens een #echtejan in je leven gehad”, vraagt hij. Ik kijk @laviejanroos verlegen aan en denk aan mijn scharrels.

Een jan die maagd was, een jan die liever plaatjes draaide dan mij aan te raken een jan die ging huilen als ik heb pijpte –ik beet niet eens hard-. Ik weet niet of dat kwalificeert als #echtejan.

“Ik heb zin om met jou naar Parijs te gaan.” Hij legt zijn hand op de binnenkant van mijn been. Even hoop ik dat zijn vingers onder mijn rokje gaan . Dan voel ik weer vlinders.

Niemand heeft het ooit aangedurfd, met mij op vakantie. Mijn vriendjes gebruikten excuses als: “ik heb mijn vrienden al zolang niet gezien, ik heb geen geld of ik ga mijn moeder helpen in de tuin deze zomer”.
Allemaal betekenden ze: ik ga liever zonder jou op vakantie zodat ik lekker andere meisjes kan neuken. Maar daar kwam ik pas achter toen ik drie maanden later chlamydia had.

@Laviejanroos is anders, een week later sta ik in mijn mooiste lingerie voor hem. Hij heeft een boxershort aan met zijn eigen hoofd erop. Geil.
“Wat ben jij lekker”, zegt hij terwijl hij aanvalt. Hij kust mijn nek en pakt tegelijkertijd mijn linkerborst vast.

Zijn handen glijden naar mijn billen en hij tilt me op, loopt met me naar het bed en gooit me neer. Ik zie zijn blonde stekeltjes tussen mijn benen verdwijnen.
25 keer klaarkomen later weet ik eindelijk wat een #echtejan is. Hij brengt me netjes thuis en geeft me nog een klein petsje op mijn kont als ik zijn Porsche Carrera Gt uitstap. http://tiny.cc/3js21

“Je bent waanzinnig” tweet hij openlijk. Ik ben trots als ik zie dat hij zich niet voor me schaamt. Al zijn volgers mogen het weten.

Maar ik heb geen tijd om hem te complimenteren met zijn skills in de slaapkamer. Een Fiat Panda komt voorrijden en @jndkgrf stapt uit: “Ben je klaar voor Berlijn, schatje?”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten